Hop til hovedindholdet

Danmarks Biblioteksforening logo

Biblioteker og borgere på Klimafolkemødet 2023


Dato og tid

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 09:00 til fredag d. 1. september 2023 kl. 20:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 30. august 2023 kl. 12:00

Sted

Middelfart Bibliotek, Kulturøen, Havnegade 6, 5500 Middelfart Middelfart Bibliotek, Kulturøen
Havnegade 6
5500 Middelfart

Biblioteker og borgere på Klimafolkemødet 2023


Arrangementsbeskrivelse


Bibliotekerne har et stort telt på Klimafolkemødet igen i år. Derfor håber vi, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i år. Klimafolkemødet er en fantastisk mulighed for at netværke og få inspiration til verdensmålsarbejdet. Både i vores eget telt og i alle de andre telte og boder, hvor en lang række mulige samarbejdspartnere vil være til stede.
 
Vi er med den 31. august og 1. september 2023. Fredag runder vi festligt af med ”Aggressivt broderi og bajere” i vores telt kl. 17:00-19:00, og derfra kan man fortsætte til koncert med Katinka Band på Fællesscenen. Vi er ikke med lørdag, så vi pakker sammen fredag aften.
 
Det officielle program for Klimafolkemødet ligger nu klart.
Turkis Scene er bibliotekernes eget telt, så klik på ”Turkis Scene” og vælg enten torsdag eller fredag for at se vores interne program. Der kommer til at være en masse aktiviteter, som sætter fokus på, hvordan borgere og biblioteker i fællesskab kan bidrage til den bæredygtige omstilling.
 
Aggressivt broderi, collografi, upcyckling, forfattersamtaler og debatter
I bibliotekernes telt vil der være bæredygtige installationer, kreative workshops, debatter, samtalesaloner og litteraturarrangementer. I er meget velkomne til at byde ind med aktiviteter og sjove bud på, hvordan I kan være en relevant medspiller i den grønne omstilling.
I kan f.eks. tage plancher og ting og sager med, som kan vises frem i teltet, være med til at skabe dialog med dem, som kigger forbi teltet, og byde ind med kreative aktiviteter i de workshops, som ligger torsdag og fredag i tidsrummet 12-14:00. Der kan vi godt finde plads til mere end det allerede programsatte.
 
Transport
Vi anbefaler naturligvis offentlig transport. KulturØen er i gåafstand fra Middelfart Station, men er bil eneste mulighed, opfordrer vi til samkørsel. Hold øje med skiltene, og brug gerne den store udendørs parkeringsplads. I skal køre igennem parkeringshuset for at komme ud til gratis udendørsparkering, læs mere.
 
Hvad koster det?
Klimafolkemødet er gratis at deltage i og alle er velkomne. Bibliotekerne betaler for egen transport, mad og eventuel overnatning. Fællesspisning torsdag aften er gratis, da UGE17 og SAMMEN OM VERDENSMÅL afholder denne udgift. Borgere fra projekt SAMMEN OM VERDENSMÅL får dækket udgifter til forplejning og transport.
 
Her mødes vi
Vores mødested er biblioteksteltet (Turkis Scene i programmet). Det er placeret tæt på KulturØpladsen og vandet. Mere præcist er adressen Havnegade 6 i Middelfart.
 
Fællesspisning torsdag den 31. august
Vi mødes ved brun scene (Grønne Nabofællesskaber) til langbordsmiddag torsdag den 31. august kl. 18:00. De gode nabofælleskaber har borde og stole, men vi dækker bord og retter an i fællesskab, så vi kan spise kl. 18:15. Fællesspisning er gratis, du skal blot angive ved tilmeldingen her til højre om du vil deltage.
 
Tilmelding
Tilmeld dig til højre her på siden. Når du tilmelder dig, skal du anføre, hvilken dag(e) du regner med at deltage, samt hvilket tidsrum du evt. kan hjælpe med en praktisk opgave. Det kan fx være hjælp til opstilling eller afrydning, når vi skal afvikle en debat eller workshop.
Se en liste over de småopgaver du kan hjælpe med til.

Vi kommer i fællesskab til at bemande teltet i de to dage og ser meget frem til at dele denne oplevelse med jer. Det er nemlig vores telt – og noget vi skaber sammen.

Skriv til en af os, hvis I har en god idé til en aktivitet eller bare gerne vil høre lidt mere, inden I tilmelder jer;

 
På vegne af Middelfart Kultur & Bibliotek, Tænketanken Fremtidens Biblioteker/SAMMEN OM VERDENSMÅL, UGE17 og Chora 2030,
Kamilla, Kira, Thomas og Kristine

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 77

Kontaktinformation til arrangør

Sammen om Verdensmål, UGE17 og CHORA2030
Tlf: +45 31102358 og 41750077
kgh@fremtidensbiblioteker.dk

Kontaktinformation til arrangør

Sammen om Verdensmål, UGE17 og CHORA2030
Tlf: +45 31102358 og 41750077
kgh@fremtidensbiblioteker.dk